Make your own free website on Tripod.com
Click here to visit our sponsor
Free Advertising from Click2Net!

( ) Buah Pinggang untuk Anwar ( )
Dato Seri Anwar Ibrahim kini terkena racun arsenik. Andakata buahpinggangnya rosak akibat racun itu, sanggupkah kamu menderma buat pinggang anda?

(Keputusan diambil drpd hasil vote pada ahad,3 Oktober)

Number of
Votes
Item
118Sanggup, HANYA Jika tiada orang lain yang sanggup
 44.5%
komen:
21Sanggup, tetapi mintak tolong pastikan anak2 saya kekurang2nya mendapat pinjaman buku teks & biasiswa
 7.9%
komen:
52lebih drpd sanggup, kalau org lain dah offer pun, saya sanggup tubuhkan parti untuk memastikan buah pinggang saya digunakan oleh Anwar
 19.6%
komen: Apa nama parti tu? 'Parti Buah pinggang' ?
5Buah pinggang saya tinggal 1 sahaja ni
 1.8%
komen:
4Oooo, dulu masa aku mintak derma buah pinggang sorang pun taknak kasi, kalau Anwar, beria2 kamu ye?
 1.5%
komen:
1Saya pun memerlukan buah pinggang. kalau ada buah pinggang lebih, contact saya
 0.3%
komen:
0Saya sanggup derma, tapi saya pengidap thalassaemia. acceptable ke?
 0%
komen: Menunjukkan tak ramai yang mengidap Thalassaemia atau ... Mungkin juga kesedaran terhadap Thalassaemia amat rendah dikalangan rakyat Malaysia
16Buah pinggangku hanya untuk Mahathir
 6%
komen:
5Buah pinggangku hanya untuk kaum kerabatku sahaja
 1.8%
komen: Tahniah, anda mempunyai tanggungjawap yg tinggi terhadap keluarga
4Buah pinggangku hanya untuk Dr Faridah
 1.5%
komen: Sape pulak Dr. Faridah ni???
10Apa itu buah pinggang?
 6.0%
komen:Huh, Masih ada orang yang belum mengetahui apa itu buah pinggang, oleh itu saya cadangkan promo 'buah pinggang' di TV adalah perlu diadakan semula
14Kalau buah pinggang tu didermakan, dia boleh tumbuh balik tak?
 5.2%
komen: Kalau tak salah, saya ianya tak boleh tumbuh, mungkin tumbuh Jika Doa dimakbulkan.
5boleh reduce incometax ke kalau derma buah pinggang?
 3.0%
komen: Disini saya hendak mencadangkan kepada kerajaan supaya 1 insentif diberikan kepada orang yang menderma buah pinggang supaya dihapuskan incometax, atau dikurangkan shj.
10Sorry I dont understand this language
 6.0%
komen: This language called ' Bahasa Malaysia
Total
265
 
Survey Nurul (sebelum 10 Okt 1999
Jiwa Merdeka