Make your own free website on Tripod.com
 
Yahudi oh yahudi

Mungkin kebetulan.
Mungkin tidak.

Dr M, bubarkan parlimen selepas menteri al tuan Syed Hamid Al- Bar mengadakan
pertemuan dengan Menteri Luar Israel David Levy.

Mungkinkah Dr M telah mendapat sokongan israel ataui sekurang-kurangnya
sokongan American Jews.

Kempen BN dengan jentera propagandanya jugak cukup hebat, kali ini ada iklan
TV radio dan akhbar, ini msemua belanja mahal ni.

Oklah yang stesen tv dan radio dan tuanpunya surak khabar jangan haraplah nak
dapat duit, tapi production cost nak buat iklan tv, dan surat kabar mahal, siapa
tanggung tu.

Aku memang tahu perbelanjaan iklan tv memang mahal dengan suara Ahmad Tarmimi
Seregar lagi, mahu makan juta. Siapa tanggung tu.

Kempen poster bn hebat tak macm dulu, laaa ni hebat sungguh merata-rata ada
poster bendera BN,  siapa tanggung tu.

PM pun lah ni merata pi. Macam mat salleh kata berakfast in london, lunch new york
dinner .....tak tahulah aku....tapi pm mungkin breakfast in Kuching, lunch in
Johor Bahru, dinner in Sungai Buloh... Belanja besar tu naik kapalterbang nak kena
isi minyak, siapa tanggung tu.

Agak-agaknya mungkin tak dibiayai oleh bank-bank yahudi, pasal Kumpulan Islam
tak mahu terbabit dengan pm yang menghina rasullah, Quran.

Jika tidak alhamdulilah.

Jika ya, macammana , takkan bila dah Tenang, nak cakap thank you aje dekat
Ehud B*rak. BN tentu kena balas jasa baik yahudi.

Fikir-fikirlah.
 
 
 

Charlie
(melalui Jiwa Merdeka)